Phoenix Suns au câștigat loteria NBA Draft 2018. Luka Doncic va fi prima opțiune?

Phoenix Suns au câștigat loteria NBA Draft 2018 și vor alege primii la târgul de jucători – ediția 2018. Tragerea la sorți, eveniment ce marchează startul oficial al NBA Draft în fiecare an, s-a desfășurat în cursul nopții de marți spre miercuri.

Gruparea din Arizona a avut cele mai multe șanse de a câștiga loteria, lucru pe care l-a și făcut. Așa cum se specula înaintea acestui eveniment, Phoenix Suns ar putea să-l aleagă pe Luka Doncic cu prima opțiune în NBA Draft 2018. De notat că această echipă l-a numit pe Igor Kokoskov în funcția de antrenor principal. Tehnicianul sârb a ghidat Slovenia la EuroBasket 2017 spre medalia de aur, cu Doncic în componență.

Opțiunea a 2-a în NBA Draft 2018 revine lui Sacramento Kings, iar cea de-a 3-a aparțile Atlantei Hawks.

Ordinea în primelor 14 opțiuni în NBA Draft 2018

Loteria NBA Draft este organizată pentru cele 14 echipe care ratează calificarea în playoff. După cum se poate observa între cele 14 echipe care au participat la loterie se numără și Cleveland Cavaliers, echipă ce dispută finala Conferinței Est, care a obținut acest drept prin intermediul unui schimb de jucători efectuat în trecut.

NBA Draft 2018 are loc pe 21 iunie la Barclays Center, în Brooklyn, New York.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.