Phoenix Suns administrează campioanei NBA în exercițiu al 6-lea eșec în ultimele zece meciuri

Phoenix Suns, echipa cu cel mai modest bilanț în conferința Vest, a învins pe Golden State Warriors, campioana NBA în exercițiu și liderul la zi al conferinței. Rezultatul final al partidei desfășurate în California a fost de 111-105.

Partida a demarat favorabil gazdelor, care s-au desprins la 29-16 în primul sfert. Suns au replicat în actul al 2-lea, ecartul la pauză fiind de un punct în favoarea lui Warriors. Acesta s-a menținut și la intrarea în sfertul decisiv, atunci când oaspeții au marcat 36 puncte, față de cele doar 31 ale lui Golden State.

Foto Noah Graham/NBAE via Getty Images

Devin Booker (foto) a avut 37 puncte, 11 pase decisive, 8 recuperări, Kelly Oubre Jr a adăugat 22 puncte, iar DeAndre Ayton a terminat cu 18 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Klay Thompson a reușit 28 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții, Kevin Durant a adăugat 25 puncte, iar Stephen Curry a încheiat cu 18 puncte, 8 pase decisive, 7 recuperări și 3 intercepții pentru Warriors.

Phoenix a oprit astfel o serie de 18 înfrângeri în fața lui Golden State. Echipa antrenată de Igor Kokoskov a obținut a 5-a victorie în ultimele șapte partide disputate, însă are 16-52 la general fără a mai avea șanse de a urca de pe ultima poziție a Conferinței Vest.

Kevin Durant a suferit o accidentare la gleznă. Conform imaginilor înregistrate accidentarea a părut destul de serioasă, dovadă că jucătorul amintit nu a mai revenit pe parchet. La finalul partidei, antrenorul Steve Kerr a declarat că s-ar părea totuși că nu este o accidentare gravă.

Golden State are 45-21 la general, însă în ultimele zece partide disputate a câștigat doar de patru ori. Warriors păstrează un avantaj de 1.5 meciuri față de a 2-a clasată în Vest, având însă un bilanț general inferior primelor două clasate în Conferința Est.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.