Phoenix Galaţi caută nume pentru mascotă

Phoenix Galaţi organizează pe pagina de facebook un concurs în vederea alegerii numelui mascotei clubului.

Într-o postare pe pagina oficială a clubului, suporterii sunt invitaţi să scrie un comentariu cu numele pe care l-ar da mascotei clubului. Oficialii echipei vor alege cea mai inspirată propunere iar fanul care a facut-o va primi drept premiu un card de suporter.

 

Alegerea numelui mascotei, un element de branding ce nu ar trebui să lipsească niciunui club, completează o serie de acţiuni de marketing pe care clubul le-a întreprins în ultimul an (cardurile de membru pentru suporteri sau activităţile în comunitate)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.