Phillip Miller continuă alături de Phoenix Galați

Phillip Miller a semnat un nou angajament cu Phoenix Galați. Baschetbalistul nord-american s-a alăturat formației antrenate de Florin Nini în cursul sezonului precedent.

În vârstă de 1.81 metri, Miller evoluează la poziția 2. El are 26 ani, iat în sezonul precedent a avut medii statistice de 17.9 puncte, 2.7 pase decisive, 1.7 recuperări și 1.3 intercepții în aproape 29 minute pe partidă. Phillip a jucat nouă meciuri în LNBM.

Acesta este cel de-al 3-lea jucător străin care își prelungește contractul cu Phoenix Galați în această vară. Ceilalți doi sunt pivoții Tony Gugino și Marko Pavlovic.

Până la această oră, Phoenix a oficializat un singur transfer. Este vorba despre Cătălin Petrișor. Acesta este conducător de joc și sosește de la CSM CSU Oradea.

De notat că antrenorul Florin Nini este prezent în China, acolo unde conduce echipa națională a României la Jocurile Mondiale Universitare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.