Philadelphia se impune pe terenul lui Milwaukee în pofida opoziției lui Giannis Antetokounmpo

Philadelphia 76ers au învins pe terenul lui Milwaukee Bucks, scor 130-125, într-un meci desfășurat duminică (17.03). Partida a fost echilibrată și spectaculoasă, între două echipe de top ale Conferinței Est din liga profesionistă nord-americană de baschet masculin – ediția 2018/19.

Sixers au câștigat primele două sferturi pentru a se desprinde la 62-53 după 24 minute de joc efectiv. Gazdele au revenit în repriza a 2-a, câștigând sferturile 3 și 4 la diferențe de câte o posesie, insuficient însă pentru a obține victoria.

Învingătorii au avut procentaje mai bune la aruncările din acțiune, au bifat mai multe recuperări, incluzând cele ofensive și ai fost aproape de Milwaukee la celelalte capitole statistice.

Joel Embiid a reușit 40 puncte, 15 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, Jimmy Butler a adăugat 27 puncte, iar Ben Simmons a încheiat cu 8 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive pentru Philadelphia. În replică, Giannis Antetokounmpo a totalizat 52 puncte, 16 recuperări și 7 pase decisive pentru Milwaukee.

În urma acestui rezultat, Bucks au 52-18 și rămân lideri în Conferința Est. În schimb, Philadelphia este la 45-25, situându-se pe locul al 3-lea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.