Philadelphia egalează în seria cu Toronto. Denver se impune în deschiderea seriei cu Portland!

Philadelphia 76ers au reușit break-ul în Meciul 2 al seriei cu Toronto Raptors, în semifinalele Conferinței Est în playoff-ul NBA 2019. Partida a avut loc în Canada și s-a încheiat cu scorul de 94-89.

Formația antrenată de Brett Brown a reacționat foarte bine după eșecul din partida de deschidere a acestei serii. Sixers s-au instalat la conducere în primele 12 minute de joc și conduceau cu 51-38 la jumătatea confruntării.

Secvența a 3-a a consemnat revirimentul gazdelor. Raptors s-au apropiat la 69-63 la intrarea în secvența decisivă. Toronto nu a reușit să anuleze întreg deficitul, apropiindu-se la un singur punct în ultimul minut de joc, scor 90-89. Philadelphia a înscris la acțiunea următoare din acțiune pe finalul timpului de atac, după care a stabilit scorul final de la linia de pedeapsă.

Învingătorii au avut 17 recuperări mai mult, dar la cele ofensive s-a consemnat egalitate. Philadelphia a pierdut mingea de 19 ori, iar Toronto a avut 9 turnovers. Învingătorii au avut procentaj mai bun din acțiune și a beneficiat de 11 aruncări libere în plus.

Jimmy Butler a totalizat 30 puncte, 11 recuperări, 5 pase decisive, James Ennis a adăugat 13 puncte, 6 recuperări, Joel Embiid a terminat cu 12 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, iar JJ Redick a încheiat cu 11 puncte pentru Sixers.

În replică, Kawhi Leonard a totalizat 35 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, Pascal Siakam a adăugat 21 puncte, 7 recuperări, 4 intercepții, iar Kyle Lowry a terminat cu 20 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive pentru Raptors.

Scorul general devine 1-1, cu break. Seria se mută în Philadelphia pentru următoarele două partide. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Denver Nuggets au câștigat meciul de deschidere al seriei cu Portland TrailBlazers. Rezultatul final a fost de 121-113. Cele două grupări se duelează în semifinalele Conferinței Vest.

După un prim sfert încheiat la egalitate, au urmat 24 minute de joc în care Nuggets au marcat 61 puncte și au încasat 25. Blazers au câștigat la limită ultimul sfert.

Învingătorii au avut cu o reușită mai mult de pe semicerc și au înscris șapte puncte mai mult de la linia de pedeapsă. Portland a marcat un coș de două puncte mai mult și a câștigat lupta la recuperare, dar a terminat cu 18 posesii pierdute.

Nikola Jokic continuă seria prestațiilor senzaționale. Pivotul originar din Serbia a reușit 37 puncte (11/18 din acțiune, 12/12 la linia de pedeapsă), 9 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și 2 capace. Jamal Murray a adăugat 23 puncte, 8 pase decisive, iar Paul Millsap a izbutit 19 puncte, 6 recuperări pentru învingători.

Damian Lillard a replicat cu 39 puncte, 6 pase decisive, Enes Kanter a adăugat 26 puncte, 7 recuperări, Rodney Hood a terminat cu 17 puncte, iar CJ McCollum a izbutit 16 puncte pentru Blazers.

Meciul 2 are loc tot în Colorado.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.