Philadelphia egalează în seria cu Brooklyn

Philadelphia 76ers s-au revanșat pentru eșecul din partida de deschidere a seriei cu Brooklyn Nets, în primul tur al playoff-ului NBA 2019. Meciul 2 al seriei s-a încheiat cu scorul de 145-123.

Jocul a avut o primă repriză echilibrată și bogată în realizări pe tabela de marcaj. La jumătatea partidei scorul era de 65-64 în favoarea Philadelphiei.

Situația s-a schimbat în sfertul al 3-lea, atunci când Sixers au marcat 51 puncte și au încasat doar 23. Philadelphia a avut 18/25 la aruncările din acțiune și au adăugat 11 libere pentru a se desprinde decisiv pe tabela de marcaj. Ultimul sfert nu a mai contat.

Învingătorii au dominat lupta la recuperare (49-32) și au terminat cu 56% la aruncările din acțiune. În plus, Philadelphia a avut procentaj superioar la linia de pedeapsă, a terminat cu mai multe pase decisive și a terminat cu mai puține posesii pierdute.

Joel Embiid a totalizat 23 puncte, 10 recuperări, Tobias Harris a adăugat 19 puncte, Ben Simmons a izbutit un triple-double – 18 puncte, 12 pase decisive, 10 recuperări, JJ Redick a terminat cu 17 puncte, Boban Marjanovic a izbutit 16 puncte, 8 recuperări, iar Mike Scott a bifat 15 puncte pentru învingători.

În replică, Spencer Dinwiddie a reușit 19 puncte, DeAngelo9 Russell a adăugat 16 puncte, Rondae Hollis-Jefferson a încheiat cu 15 puncte, Caris LeVert a bifat 13 puncte, iar Shabazz Napier a reușit 13 puncte în doar zece minute de joc.

Scorul general devine 1-1. Seria se mută în New York pentru următoarele două partide. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Foto&video: www.NBA.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.