76ers este prima echipă din NBA ce a anunțat firma căreia îi va face reclamă pe tricouri

Philadephila 76ers este prima echipă din NBA care a anunțat semnarea unui contract pentru publicitate pe echipamentele de joc. Contractul se întinde pe o perioadă de 3 ani, are o valoare de 5 milioane $ pe an și a fost semnat cu agenția online de bilete StubHub.

NBA a permis echipelor ca din sezonul 2017/18 să afișeze pe echipamentele de joc reclame de dimensiunile 6.35×6.35 cm atât timp cât acestea nu sunt la companii de jocuri de noroc, alcool, politică sau la concurenți ai partenerilor ligii (ESPN, ABC, Turner, Nike, Tissot și Spalding). Tricourile vândute fanilor nu vor avea, neapărat, reclame pe ele.

Jumătate dintre banii obținuți în acest fel vor rămâne la echipe, iar cealaltă jumătate va merge în conturile ligii și va contribui la creșterea plafonului salarial. Jumătatea ce rămâne echipei va fi împărțită în două părți egale, una dintre ele mergând la fondul comun (revenue-sharing poll, sistem despre care găsiți detalii aici sau aici).

foto: nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.