Peste 300 de echipe înscrise în Liga Națională de baby și mini baschet 2017

Liga Națională de baby și mini baschet – ediția 2017 se va desfășura, pentru a 3-a oară consecutiv, la Mangalia. Evenimentul din acest an se va desfășura pe parcursul primelor trei săptămâni din cadrul vacanței școlare de vară, adică între 18 iunie și 8 iulie 2017.

Unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive destinate copiilor din România, festivalul amintit a devenit deja un moment tradițional de desfășurare la malul Mării Negre. Astfel, copiii se pot bucura de litoral și în același timp au oportunitatea de a experimenta ce înseamnă să fii într-un stagiu centralizat, a cărui principală activitate este baschetul.

Similar anilor anterior, un număr impresionant de cluburi și echipe s-au înscris în competiție. Prin urmare, copiii din toată țara vor avea ocazia să se întâlnească la Mangalia pentru un moment memorabil atât pentru ei, cât și pentru părinți.

Conform frbaschet.ro, s-au înscris:

– 36 echipe la baby baschet (U10) feminin
– 98 echipe la baby baschet (U10) masculin
– 51 echipe la mini baschet (U12) feminin
– 134 echipe la mini baschet (U12) masculin

Numele echipelor înscrise pot fi găsite AICI.

Așadar, aproximativ 3000 de copii vor fi implicați în ediția 2017 a Ligii Naționale de baby și mini baschet.

Competițiile sunt destinate băieților și fetelor născuți după 1 ianuarie 2007 la baby, respectiv 1 ianuarie 2005 la mini baschet.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.