Pero Antic este noul președinte al Federației Macedoneene de Baschet

Pero Antic este noul președinte al federației de specialitate din Macedonia de Nord. El a fost unic candidat la alegerile desfășurate miercuri (15.05) și a obținut 27 voturi din tot atâtea opțiuni posibile.

Antic a renunțat recent la cariera de jucător profesionist. Ultima parte a acesteia a fost impresionantă, incluzând un loc 4 la EuroBasket 2011, câștigarea Euroligii de trei ori cu două echipe diferite, două sezoane în NBA și în cele din urmă titlul de campion al Serbiei alături de echipa sa de suflet, Steaua Roșie Belgrad.

După câștigarea alegerilor, Pero Antic a declarat că se simte ciudat în această postură dat fiind faptul că a renunțat de curând la activitatea de jucător. El a precizat că intenționează să alcătuiască o echipă de conducere a federației alcătuită din oameni de baschet, dar își dorește să atragă specialiști din diferite domenii business.

între priorități este întărirea campionatului intern, creșterea în valoare a rezultatelor echipei naționale și calificarea acesteia la turnee finale. În fine, Antic a accentuat problema din sectorul juvenil.

De notat că în ultimii ani alte federații importante au fost preluate de foști jucători. Este vorba despre colegi de generație cu Antic. De exemplu Jorge Garbajosa în Spania, Andrei Kirilenko în Rusia, respectiv Hedo Turkoglou în Turcia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.