Pedja Stamenkovic a reușit un triple-double în meciul care a salvat echipa sa de la retrogradare

Pedja Stamenkovic, fundașul sârb care a început sezonul 2018/19 în LNBM alături de U-BT Cluj-Napoca, a încheiat stagiunea în manieră impresionantă. El a ghidat pe Kralovsti Sokoli spre victorie în meciul cu GBA Sparta Europe, scor 94-82.

Partida a fost decisivă în lupta pentru menținerea în primul eșalon baschetbalistic al Cehiei pentru echipa lui Stamenkovic. Jucătorul amintit a realizat un triple-double în acest joc. El a bifat 37 minute în teren, perioadă în care a totalizat 21 puncte, 15 pase decisive și 11 recuperări pentru un indice de 39 la eficiență.

Kralovsti Sokoli a terminat sezonul regulat din campionatul Cehiei pe ultimul loc cu 8-26 la general. Astfel, formația amintită a disputat un joc de baraj cu câștigătoarea celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Cehiei. Învingătoarea barajului a obținut dreptul de a participa în NBL în sezonul 2019/20.

În 18 meciuri jucate la această echipă, Stamenkovic a avut medii statistice de 11.1 puncte, 8.7 pase decisive și 4.5 recuperări pe pasrtidă în 30 minute. El a avut procentaje de 55% la aruncările din acțiune și 77% la linia de pedeapsă. Pedja a terminat sezonul cu un indice de 18.4 la eficiență, fiind al 2-lea cel mai productiv jucător al echipei sale din acest punct de vedere.

Stamenkovic a terminat sezonul în Cehia cu două triple-double-uri și șapte double-double-uri (toate cu puncte și pase decisive).

De notat că Stamenkovic a semnat un nou contract cu Kralovsti. Pedja va petrece următorii doi ani alături de această formație.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.