Paul George renunță la opțiunea pentru sezonul 2018/19

Paul George a informat conducerea lui Oklahoma City Thunder că nu intenționează să revină la acestă echipă pentru sezonul 2018/19. Jucătorul amintit are opțiunea de a duce contractul actual la bun sfârșit, astfel încât să joace pentru gruparea amintită în stagiunea următoare. El ar încasa 20.7 milioane dolari în următorul sezon în aceste condiții. George se poate răzgândi până vineri (29.06), ora 23:59.

Totuși, se pare că George este deschis continuării colaborării cu Thunder în condițiile unul contract pe termen lung, din postură de agent liber nerestricționat. Dacă va ajunge la un acord cu OKC pentru un nou angajament pe cinci sezoane, acesta poate să ajungă la un macim de 176 milioane dolari pentru intervalul 2018/23.

Cealaltă opțiune a lui George rămâne Los Angeles Lakers. Alte echipe interesate de serviciile lui sale sunt Philadelphia 76ers și Houston Rockets.

Reamintim că Indiana Pacers l-a transferat pe Paul George la OKC Thunder în urmă cu un an datorită faptului că a devenit limpede că acesta nu intenționează să-și prelungească contractul cu gruparea din Indianapolis la expirarea actualului angajament. În sezonul 2017/18, petrecut alături de Thunder, în echipă cu Russell Westbrook și Carmelo Anthony, George a avut medii statistice de 21.9 puncte, 5.7 recuperări și 3.3 pase decisive pe partidă.

În urmă cu câteva zile, Carmelo Anthony a optat să-și ducă contractul actual la bun sfârșit ceea ce înseamnă că el va evolua în sezonul 2018/19 pentru OKC Thunder. Firește, există varianta unui transfer/schimb de jucători pentru „Melo”, dar e puțin probabil să se găsească cineva interesat de acest jucător în condițiile în care în sezonul 2018/19 salariul lui este de 27.9 milioane dolari.

Chiar dacă nu este specificat clar acest lucru de nimeni, se pare că la ora actuală mai multe echipe din NBA se concentrează în alte direcții. Cele mai atractive nume pentru echipele cu flexibilitate financiară, potențial de a merge adânc în taxa de lux, respectiv capacitatea de a lupta cu efect imediat pentru titlul de campioană sunt la ora actuală LeBron James și Kawhi Leonard.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.