Pau Gasol incert, Nikola Jokic indecis pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Pau Gasol nu va mai juca în acest sezon. Pivotul spaniol legitimat la Milwaukee Bucks a fost supus unei intervenții chirurgicale și nu va mai juca în playoff-ul NBA 2019.

Potrivit publicației as.com, antrenorul naționalei Spaniei, care este și asistent la Toronto Raptors – rivala lui Milwaukee în finala Conferinței Est, Sergio Scariolo va lăsa un loc disponibil pentru Pau Gasol în lotul echipei naționale pentru FIBA Basketball World Cup 2019 dacă el se va recupera până la finalul lunii iulie. Se pare că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime la ora actuală.

Scariolo a declarat că obiectivul Spaniei este să obțină unul din cele două locuri disponibile Europei de calificare la Jocurile Olimpice 2020 direct de pe urma turneului final FIBA World Cup 2019, ce va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie anul curent, în China.

În altă ordine de idei, Nikola Jokic, pivotul lui Denver Nuggets, este indecis cu privire la participarea la FIBA Basketball World Cup 2019. Sârbul a declarat următoarele:

„Va conta cum mă simt și va conta ce crede echipa mea de club despre acest lucru. Va conta ce părere are familia mea să stau departe de ea pe tot parcursul verii, dar și ce mă va sfătui agentul meu. Va conta ce este bine pentru mine. Rămâne de văzut cum mă voi simți. Sunt multe meciuri de jucat și trebuie să țin cont de imediat după turneul din China începe presezonul în NBA.”

Jokic a fost prezent la Jocurile Olimpice 2016, la Rio de Janeiro, când a ocupat locul 2 cu Serbia, după o finală pierdută în fața Team USA. „The Joker” a avut în acel turneu medii de 9.1 puncte, 6.4 recuperări și 2.6 pase decisive.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.