Pau Gasol a ajuns la 3.500 pase decisive în NBA

Pau Gasol a devenit cel de-al 4-lea jucător mai înalt de 2.13 metri din istoria NBA cu cel puțin 3.500 pase decisive. Pivotul spaniol a reușit să atingă această bornă la meciul pierdut de San Antonio Spurs în confruntarea cu Los Angeles Clippers.

Gasol este devansat în această ierarhie de Kareem Abdul-Jabbar (5.660 pase decisive), Wilt Chamberlain (4.643) și Vlade Divac (3.541).

SAN ANTONIO, TX - NOVEMBER 5:  Pau Gasol #16 of the San Antonio Spurs plays defense against the Los Angeles Clippers on November 5, 2016 at the AT&T Center in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images)

Media pe carieră a lui Gasol la capitolul pase decisive este de 3.3 în fiecare meci. În vârstă de 36 ani, Pau se află la primul sezon alături de San Antonio și la cel de-al 16-lea sezon în NBA.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.