Patru deplasări consecutive pentru Dinamo București

Dinamo București se pregătește de o serie de foc. Echipa pregătită de Aco Todorov va disputa următoarele patru meciuri în deplasare, toate contând pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2015/16. Formația din capitala țării pune la bătaie o serie activă de patru victorii (trei în campionat, una în cupă).

Echipa din capitală, aflată la primul sezon după promovarea în eșalonul de elită, a găsit rapid cheia spre succes. A construit o echipă alcătuită din jucători străini experimentați și a mizat pe doi tineri jucători autohtoni de apreciat în special pentru nivelul de muncă pentru a deveni o pretendentă la calificarea în playoff.

Jocul lui Dinamo a fost atât de eficient încât trupa lui Todorov emite pretenții și șanse reale la un loc între primele șase clasate. Acest lucru va deveni posibil dacă bucureștenii vor obține cel puțin două victorii în următoarele patru etape.

Iată programul alb-roșiilor între 24 ianuarie și 6 februarie:

Etapa 17, 24 ianuarie, SCM U Craiova vs Dinamo București
Etapa 18, 31 ianuarie, Steaua CSM EximBank București vs Dinamo București
Etapa 19, 3 februarie, BC SCM Timișoara vs Dinamo București
Etapa 20, 6 februarie, CSM CSU Oradea vs Dinamo București

În penultima etapă din prima fază, Dinamo va disputa ultimul joc pe teren propriu. Adversar va fi CSU Atlassib Sibiu. Un joc ce ar putea cântări decisiv în calificarea pentru locurile 1-6. În fine, ultima rundă din prima fază programează o nouă deplasare, de această dată la Mediaș, pentru jocul cu Gaz Metan.

Fără îndoială, Dinamo este obligată să învingă la Timișoara și Mediaș. De asemenea, va avea mare nevoie de victorie cu Sibiul pe teren propriu. În fine, jocurile cu Craiova, Steaua și Oradea, sunt alte dueluri directe în cursa pentru un loc între primele șase.

De notat că, în tur, Dinamo a avut o succesiune de patru meciuri consecutive pe teren propriu în compania acelorași adversari. A învins Craiova și Timișoara, pierzând cu Steaua și Oradea.

Dincolo de șansele existente în campionat, Dinamo București are un avantaj de șase puncte în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde întâlnește pe Energia Târgu-Jiu. Formația din capitală are 3-0 în duelurile directe cu gorjenii, respectiv o victorie în deplasare, urmând ca jocul revanșă să se desfășoare pe 15 februarie, la București.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.