Partizan egalează în semifinala cu Steaua Roșie din Liga Adriatică

Partizan Belgrad a egalat situația în seria cu Steaua Roșie Belgrad, din semifinalele Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Rezultatul final al Meciului 2 a fost de 70-67. Partida s-a desfășurat sâmbătă (30.03) în capitala Serbiei. Scorul general a devenit 1-1 și va fi nevoie de meci decisiv pentru stabilirea învingătoarei.

Partida a demarat favorabil lui Partizan, gazda acestei confruntări. Gazdele s-au desprins la 13-9 în primul act, respectiv la 34-27 după 20 minute de joc. Steaua Roșie a reacționat după pauză, când a anulat deficitul și a trecut la conducere cu zece minute înainte de final, scor 48-49.

Vanja Marinkovic a adus pe Partizan definitiv la conducere, scor 63-62 în ultimele minute de joc, iar Jock Landale a completat un parțial de 7-0 în favoarea amfitrionilor. Steaua Roșie s-a apropiat de două ori la un punct și a avut șansa de a trimite meciul în prelungiri, însă Dejan Danilovac a fost imprecis de pe semicerc înaintea sirenei.

Marinkovic a terminat cu 18 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar Landale a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări și 2 intercepții pentru Partizan. În replică, Stratos Perperoglou a reușit 16 puncte, iar Maik Zirbes a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări pentru Steaua Roșie.

Reamintim că Meciul 1 a fost adjudecat de Steaua Roșie cu 106-101, după o repriză de prelungiri. Această echipă va găzdui jocul decisiv. Acesta se dispută sâmbătă (06.04).

În cealaltă semifinală, Cedevita conduce cu 1-0. Buducnost găzduiește Meciul 2 în cursul zilei de duminică (31.03). Semifinalele se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide, iar finala în formatul cel mai bun din cinci jocuri.

Câștigătoarea Ligii Adriatice va evolua în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.