Partizan Belgrad nu mai are președinte!

Predrag Danilovic, legendarul jucător de baschet care în ultimii 15 ani a ocupat funcție de conducere în cadrul clubului Partizan Belgrad, a demisionat din funcția de președinte al legendarului club.

Danilovic a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a anuțat decizia de a demisiona. El a spus că în ultimii doi ani situația a devenit imposibilă la Partizan și că în prezent nu știe cum să ajute clubul. Astfel, Danilovic a precizat că a ales să renunțe la funcția de președinte.

Presa sârbească susține că Partizan are datorii mari la bănci. Pe de altă parte se speculează că există potențiali investitori însă acest lucru se va întâmpla de abia dacă și Dusko Vujosevic va renunța la orice funcție în cadrul clubului armatei din Belgrad.

Partizan Belgrad nu va juca în cupele europene în sezonul următor. Acest lucru vine la un an distanță după ce belgrădenii nu au mai avut acces la nivel de Euroligă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.