Partizan Belgrad face eforturi pentru obținerea wildcard-ului în Euroliga masculină – ediția 2019/20

Partizan Belgrad pare dispusă la eforturi majore pentru a obține wildcard-ul oferit de Euroligă pentru sezonul 2019/20. Conducerea celebrului club din capitala Serbiei a anunțat semnarea unui contract pe cinci ani cu „Stark Arena”.

Potrivit unul comunicat emis de Partizan, părțile au semnat un contract cu valabilitate pentru următorii cinci ani. În această perioadă, echipa de baschet masculin a clubului belgrădean se va antrena și va disputa jocurile de pe teren propriu în cea mai mare sală din Serbia și una dintre cele mai mari din Europa.

Președintele clubului, Ostoja Mijailovic a declarat următoarele:

„Primul pas făcut de actuala administrație a clubului a fost să restabilim situația financiară. Acum, suntem pregătiți să facem un nou pas înainte și anume să oferim condiții optime pentru organizarea meciurilor la cel mai înalt nivel în Europa.

Nu este un secret, Partizan a avut multe datorii de stins, a avut mulți bani de plătit pentru cele întâmplate în ultimii ani. Acest lucru apasă în continuare sever asupra bugetului. Prin mutarea în Stark Arena câștigăm cu efect imediat două lucruri. În primul rând din încasări vom avea posibilitatea să stingem mai rapid toate datoriile. În al 2-lea rând vom oferi condiții excelente pentru toți cei care doresc să asiste la un meci al lui Partizan.”

Oficialul lui Partizan Belgrad a precizat că speră, prin această mutare, să atragă atenția celor cu putere de decizie, astfel încât amintitul club să aibă posibilitatea de a evolua în competiții de cel mai înalt nivel pe plan continental.

Reamintim că alături de Partizan Belgrad, alte echipe visează la wildcardul pentru sezonul 2019/20. Între acestea se numără Unics Kazan, din Rusia, respectiv Rytas Vilnius, din Lituania.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.