Partizan Belgrad l-a demis pe antrenorul „Muta” Nikolic

Partizan Belgrad a anunțat demiterea antrenorului Aleksandar „Muta” Nikolic. Decizia a fost luată marți (12.12), la aproximativ patru luni de la numirea în funcție.

Ostoja Mijailoic, președintele clubului belgrădean, a anunțat întrunirea conducerii lui Partizan pentru ziua de joi (14.12). În urma acestei ședințe se va stabili numele noului antrenor principal și oportunitatea instalării unui întreg staff tehnic nou.

Miercuri (13.12), Partizan se duelează cu Bilbao Basket, în cadrul etapei a 8-a din prima fază a grupelor în EuroCup. Echipa va fi condusă de pe margine de către Aleksandar Matovic.

Sub comanda lui Nikolic, Partizan Belgrad a avut un bilanț general de 1-6 în EuroCup, respectiv 5-6 în Liga Adriatică.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.