Panathinaikos Atena va juca finala campionatului Greciei pentru a 14-a oară consecutiv

Panathinaikos Atena s-a calificat în finala campionatului Greciei la baschet masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Argiris Pedoulakis a avut nevoie de meci decisiv pentru a depăși pe Aris Salonic, fostul oponent al Stelei CSM EximBank București în EuroCup.

Jocul decisiv, desfășurat la OAKA, s-a încheiat cu victoria lui PAO, scor 84-68. Astfel, seria s-a încheiat fără victorii în deplasare.

James Feldeine a avut 23 puncte, 4 recuperări, iar James Gist a adăugat 16 puncte, 4 recuperări pentru învingători. De notat că Gist a fost suspendat la Meciul 4. În replică, Jerel McNeal a avut 18 puncte, iar Okaro White a terminat cu 17 puncte și 5 recuperări.

Astfel, Panathinaikos va juca finala campionatului elen pentru a 14-a oară consecutiv și a 20-a în ultimele 22 ediții desfășurate. Este cea de-a 11-a finală consecutivă între Panathinaikos și Olympiacos Pireu.

Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Ambele echipe au avut 25-1 la general în sezonul regulat, însă Olympiacos va beneficia de avantajul terenului propriu datorită rezultatelor din meciurile directe (73-69 pentru PAO, repsectiv 80-66 penttru Olympiacos). Echipa din portul Pireu va încerca să-și apere titlul de campioană, cucerit în urmă cu un an.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.