Panathinaikos Atena învinge pe terenul lui Aris Salonic. Antrenorii ambelor echipe au fost eliminați!

Panathinaikos Atena s-a impus pe terenul lui Aris Salonic, scor 80-74, într-un meci din etapa a 2-a a campionatului Greciei – ediția 2018/19. Protagonistele au rămas fără cei doi antrenori principali din minutul 8 al partidei.

Nick Calathes a fost sancționat cu o greșeală personală. Acesta a protestat împotriva deciziei arbitrilor și sancționat cu greșeală tehnică. Calathes a continuat să vocifereze, moment în care antrenorul lui Aris, Vangelis Aggelou a intrat pe parchet cerându-i arbitrului să-l elimine pe conducătorul de joc al lui Panathinaikos. În sprijinul lui Calathes a venit antrenorul verzilor, Xavi Pascual. Acesta a venit spre banca gazdelor și i-a cerut lui Aggelou să înceteze cu presiunile. Arbitrii au luat decizia de a-i elimina pe ambii antrenori.

DeShaun Thomas a totalizat 15 puncte, iar Keith Langford a adăugat 14 pentru formația învingătoare. În replică, Lefteris Bochorides și Gary Bell au avut câte 11 puncte pentru Aris.

În urma acestui rezultat, Panathinaikos are 2-0 la general și se pregătește pentru o etapă dublă în Euroliga masculină. În schimb, Aris Salonic are 1-1 în competiția internă, urmând să-și înceapă aventura în FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.