Panathinaikos Atena și-a apărat titlul de campioană a Greciei

Panathinaikos Atena a câștigat campionatul Greciei – ediția 2017/18. Verzii au învins Olympiacos Pireu, scor 84-70, în Meciul 5 al finalei. Scorul general a fost de 3-2.

Partida a avut parte de echilibru, Olympiacos conducând cu scorul de 35-31 la jumătatea partidei. Un parțial de 22-10, consemnat în sfertul al 3-lea, a adus PAO în avantaj, unul pe care nu l-a mai cedat până la final, reușind să se desprindă la un maxim de 17 lungimi.

Mike James a reușit 18 puncte, Nikos Pappas a adăugat 13, iar Matt Lojeski a încheiat cu 12 puncte pentru învingători. În replică, Jamel McLean a reușit 16 puncte, iar Giorgos Printezis a terminat cu 12 puncte pentru echipa din portul Pireu.

Ca orice finală ce opune aceste echipe, meciul a avut parte de o întrerupere. Aceasta s-a datorat faptului că suporterii lui Panathinaikos au aruncat cu tot felul de obiecte în direcția băncii tehnice a lui Olympiacos chiar înaintea începerii sfertului al 3-lea.

Panathinaikos Atena câștigă al 2-lea titlu național consecutiv și ajunge la 37 campionate ale Greciei cucerite. Este al 4-lea titlu național obținut de verzi în șase sezoane de la despărțirea de Zeljko Obradovic. PAO obține al 2-lea titlu de campioană în Grecia sub comanda lui Xavi Pascual.

Foto: Panathinaikos BC (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.