Panathinaikos a vândut toate biletele pentru Meciul 3 al seriei cu Real Madrid în 90 minute

Panathinaikos Atena a anunțat că a vândut toate biletele pentru Meciul 3 al seriei cu Real Madrid din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2018/19. Verzii vor disputa acest meci la OAKA, sală cu o capacitate de 18.500 locuri.

Toate biletele puse în vânzare pentru acest meci s-au epuizat în decurs de 90 minute. Meciul 3 se dispută pe 23 aprilie.

Seria începe în Spania, Real Madrid urmând să găzduiască primele două partide la WiZink Center. Cele două jocuri găzduite de campioana Europei se vor disputa pe 17 și 19 aprilie. Dacă va fi necesar, Meciul 4 se va disputa la Atena pe 25 aprilie. Eventualul joc decisiv se va disputa la Madrid.

Va fi a 2-a confruntare consecutivă Real Madrid vs Panathinaikos Atena în playoff-ul Euroligii. În sezonul trecut avantajul terenului propriu a aparținut lui PAO, verzii câștigând Meciul 1. Au urmat trei victorii consecutive pentru iberici, aceștia calificându-se cu 3-1 la general.

Panathinaikos nu a trecut de sferturile de finală ale Euroligii masculine de la despărțirea de antrenorul Zeljko Obradovic. Ultima prezență a verzilor în Final Four datează din 2012, ultimul an pentru ZOC la cârma lui PAO. De atunci s-au consemnat șase înfrângeri consecutive pentru Panathinaikos Atena într-o serie de playoff.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.