Pană de curent la un meci de Basketball Champions League în Franța!

Meciul dintre Nanterre 92 și Tsmoki Minsk, contând pentru cel de-al 3-lea tur preliminar din Basketball Champions League 2017/18 s-a întrerupt în primul minut al sfertului 4 din manșa a 2-a. Motivul întreruperii este o pană de curent.

Jocul este întrerupt de aproximativ 40 minute. Suporterii au rămas în sală, au aprins lanternele de pe telefoanele mobile și cântă.

Partida s-a întrerupt la scorul de 58-57 în favoarea francezilor. Prima manșă, desfășurată la Misnk, s-a încheiat cu scorul de 68-68.

În formația ex-sovietică evoluează Filip Adamovic, fost jucător la CSU Asesoft Ploiești, BC Mureș și U-BT Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.