Paco Cruz răpune pe Brose Baskets pe sirenă în Basketball Champions League

Montakit Fuenlabrada a obținut o victorie importantă în deplasare, în prima etapă din sezonul regulat al Basketball Champions League – ediția 2018/19. Ibericii s-au impus pe terenul lui Brose Baskets Bamberg, scor 89-88.

Venită din Euroliga masculină, unde a jucat în nouă din ultimele 12 sezoane, Brose a fost învinsă la primul meci disoutat în Basketball Champions League în manieră incredibilă. Ibericii erau conduș cu scorul de 88-86, când mai erau 2.2 secunde din timpul de joc. Mingea a fost repusă de pe linia de fund, în terenul de atac al lui Fuenlabrada. Aceasta ajuns în brațele lui Francisco „Paco” Cruz, care a primit un mic ajutor de la propriul pivot, acesta reușind să-l întârzie pe apărător, Tyrese Rice.

Mexican la origine, Cruz a recepționat mingea undeva la peste zece metri de instalație. Din criză de timp, unica soluție a fost să arunce mingea spre coș. Ea a intrat și meciul s-a terminat cu victorie spaniolilor.

Cruz a terminat meciul cu 22 puncte, 6 pase decisive, Talib Zanna a adăugat 19 puncte, 10 recuperări, iar Christian Eyenga a terminat cu 12 puncte pentru învingători. Tyrese Rice, noul lider al lui Brose, a jucat și el primul meci în BCL. A totalizat 33 puncte și 8 pase decisive, iar Augustine Rubit a terminat cu 16 puncte, 9 recuperări (6 ofensive).

Foto&video: championsleague.basketball

1 comentarii On Paco Cruz răpune pe Brose Baskets pe sirenă în Basketball Champions League

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.