Pablo Laso este antrenorul sezonului 2017/18 în Euroliga masculină

Pablo Laso este cel mai bun antrenor al sezonului 2017/18 în Euroliga masculină. Acesta a fost recompensat cu trofeul Gomelskiy Euroleague Coach of the Year.

Laso a ghidat pe Real Madrid spre trofeul de Euroligă în pofida numeroaselor probleme de efectiv cu care s-a confruntat gruparea amintită de-a lungul amintitei stagiuni. Ibericii au jucat aproape întreg sezonul fără Sergio Llull și Ognjen Kizmic, resimțind absența lui Gustavo Ayon și Anthony Randolph preț de mai multe luni.

Real Madrid a avut un bilanț general de 19-11 în sezonul regulat, cu care s-a plasat pe locul 5 în clasament. Spaniolii au trecut cu 3-1 la general de Panathinaikos Atena în sferturile de finală, după care au depășit în cadrul Final Four-ului de CSKA Mosova și Fenerbahce Istanbul, nimeni altcineva decât câștigătoarea sezonului regulat în ediția 2017/18, respectiv deținătoarea trofeului.

Este cel de-al 2-lea trofeu Gomelskiy pentru Pablo Laso. Acesta a fost recompensat cu acelați trofeu în urmă cu trei ani, când Real a câștigat Euroliga masculină. Laso devine cel de-al 2-lea antrenor din istoria competiției cu două astfel de distincții. Celălalt este Ettore Mesine. Ei sunt devansați de către Zeljko Obradovic, recompensat cu acest trofeu în trei rânduri.

Ceilalți câștigători ai titlului de cel mai bun antrenor al sezonului în Euroliga masculină sunt Georgios Bartzokas, Dimitris Itoudis, David Blatt, Pini Gershon, Dusko Vujosevic, Dusan Ivkovic și Xavi Pascual.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.