Ousmane Barro a semnat cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Ousmane Barro a fost anunțat drept noul pivot al echipei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. El se alătură deținătoarei Cupei României din postură de triplu vicecampion al țării.

Senegalezul a petrecut două sezoane și jumătate alături de BC Mureș, formație cu care a disputat trei finale de Liga Națională. De asemenea, Barro a jucat un sezon pentru BCM U Pitești în țara noastră.

El se alătură lui Kyndall Dykes și Filip Adamovic, alături de care a evoluat în sezonul 2014/15, la formația din Tîrgu Mureș și cu care a disputat atât finala campionatului, cât și a cupei. În plus, africanul a performat impresionant în sezonul 2012/13, atunci când l-a avut drept conducător de joc pe Branko Cuic, noul team manager al formației de pe Someș.

barro

Jucător de poziția 5, Barro a avut medii de 10.6 puncte, 6.2 recupeărri, 1.4 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.7 capace pentru 14.9 la eficiență în 44 partide pe parcursul sezonului încheiat în urmă cu trei săptămâni. El a avut procentaje de 61% la aruncările de două puncte, 17% la trei puncte și 81% la linia de pedeapsă.

Barro devine al 2-lea transfer anunțat de Cluj. Primul a fost cel al lui Vlad Moldoveanu.

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va evolua în Champions League ori în FIBA Europe Cup în sezonul 2016/17.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar