Othello Hunter a semnat cu CSKA Moscova. Alte mutări în Euroligă!

Othello Hunter este noul pivot al echipei CSKA Moscova. El sosește de la Real Madrid și a semnat pe doi ani de zile cu formația din Rusia.

Înalt de 2.03 metri și în vârstă de 31 ani, Hunter evoluează la poziția 5. El va face pereche cu un alt pivot atletic, Kyle Hines.

Hunter a avut medii de 7.6 puncte și 4.5 recuperări în 35 meciuri disputate la nivel de Euroligă pentru formația din capitala Spaniei în sezonul 2016/17. El a mai jucat în Euroligă pentru Olympiacos Pireu și Montepaschi Siena. De asemenea, a mai avut angajamente la alte cluburi din Italia, Grecia, China, Ucraina și Spania.

Alte mutări

Pierre Jackson este noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. El a semnat pe un an cu opțiune pentru al 2-lea. Pe parcursul sezonului 2016/17, Jackson a jucat pentru Cedevita Zagreb și Dallas Mavericks. Înalt de 1.80 metri, noul jucător al israelienilor este fundaș.

Errick McCollum a semnat un contract pe un sezon cu opțiune pentru al 2-lea cu Anadolu Efes Isanbul. El a terminat stagiunea precedentă alături de Galatasaray Istanbul. În vârstă de 29 ani, înalt de 1.85 metri, McCollum evoluează la pozițiile 1-2.

Anthony Gill a semnat cu Khimki Moscova. În vârstă de 24 ani, înalt de 2.03 metri, amerianul evoluează la poziția 4. El a jucat pentru Yesilgiresun în ultimul sezon competițional.

Branko Lazic a semnat un nou angajamnt cu Steaua Roșie Belgrad. El va fi noul căpital al sârbilor și a semnat un contract pe doi ani. Înalt de 1.94 metri și în vârstă de 28 ani evoluează la pozițiile 2-3.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.