New Orleans Pelicans au învins pe terenul lui Portland TrailBlazers în prima zi a playoff-ului NBA

New Orleans Pelicans au realizat break-ul în prima zi din playoff-ul NBA – ediția 2018. Gruparea din Louisiana a învins pe terenul lui Portland TrailBlazers, scor 97-95. Meciul de la Moda Center s-a desfășurat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Formația antrenată de către Monty Williams a controlat jocul și s-a desprins pe tabela de marcaj pe tot parcursul primelor 36 minute de joc. Avantajul oaspeților a fost de trei puncte la prima pauză, nouă lungimi la jumătatea confruntării, iar la intrarea în secvența decisivă scorul era de 75-63.

Pelicans conduceau cu 12 puncte la jumătatea secvenței decisive, însă un coș de trei puncte semnat CJ McCollum a echilibrat situația la un punct, scor 93-92. Ambele echipe au irosit câte o acțiune ofensivă, după care Anthony Davis a transformat două aruncări libere pentru a desprinde New Orleans la trei puncte. Jrue Holiday a administrat apoi un capac și mingea a ajuns la Davis, meciul fiind astfel jucat.

Anthony Davis a reușit 35 puncte, 14 recuperări, 4 capace, Jrue Holiday a adăugat 21 puncte, 7 recuperări, Nikola Mirotic a terminat cu 16 puncte, 11 recuperări, 4 capace, iar Rajon Rondo a terminat cu 6 puncte, 17 pase decisive și 8 recuperări pentru Pelicans. În replică, CJ McCollum a avut 19 puncte, iar Damian Lillard a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive pentru Blazers.

Scorul general devine 1-0 pentru New Orleans. De notat că este probabil cel mai echilibrat duel între locurile 3-6 din istoria recentă a playoff-ului. Portland a avut 49 victorii în sezonul regulat, iar New Orleans a bifat 48.

Celelalte trei meciuri de deschidere din ziua inaugurală a playoff-ului NBA 2018 au consemnat victorii pentru gazde. Iată rezultatele:

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, scor 113-92
Toronto Raptors vs Washington Wizards, scor 114-106
Philadelphia 76ers vs Miami Heat, scor 130-103

Programul celorlalte Meciuri 1 din turul inaugural al playoff-ului NBA:

Duminică, 15 aprilie
Boston Celtics vs Milwaukee Bucls – ora 20.00
Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers – ora 22.30, în direct la Telekom Sport 3

Luni, 16 aprilie
Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz – ora 01.30
Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves – ora 04.00

Foto: www.nba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.