CSM CSU Oradea l-a înregimentat pe Sean Denison

Sean Denison este noul pivot al CSM CSU Oradea. Canadianul se întoarce la echipa alături de care a evoluat în sezonul 2013/14, atunci când a disputat două finale.

În vârstă de 31 ani, Denison revine în România la doi ani distanță după despărțirea de bihoreni. El a petrecut un an și ceva în Polonia, respectiv aproximativ trei sferturi de sezon în Turcia.

Cunoscut ca fiind un jucător de angajament, extrem de atletic și de util pe ambele faze ale jocului, Sean Denison și-a schimbat semnificativ stilul în ultimii doi ani. Canarianul a avut 7/19 pentru 37% la aruncările de trei puncte în 37 meciuri de campionat pentru CSM CSU Oradea în sezonul 2013/14.

În sezonul 2014/15 a executat 60 aruncări de trei puncte în 30 meciuri, iar în sezonul 2015/16 a avut 90 de aruncări de pe semicerc în 29 meciuri disputate. Așadar, el a avut 61/150 la acest procedeu pentru un procentaj de 40.6%.

Așadar, în sezonul 2013/14, Sean Denison a avut o medie de 0.5 aruncări de trei puncte pe partidă, iar în perioada petrecută de canadian între despărțirea de Oradea și revenire, el a avut o medie de 2.54 aruncări de la mare distanță pe meci. asta în condițiile în care procentajul său a crescut de la 37% la peste 40%.

De notat că Sean Denison a fost coleg de echipă la CSM Oradea în sezonul 2013/14 cu Rareș Pașca, Titus Nicoară și Titus Nicoară.

Denison a jucat patru sezoane în Turcia, două în Rusia și două în Polonia. El se află în fața celui de-al 2-lea sezon în România.

Oradea înregimentează al 5-lea străin și are următorul efectiv la ora actuală:

Fundași – Branko Mirkovic, Muhamed Pasalic, Andrei Mandache, Martin Zeno
Extreme – Sean Barnette, Bobe Nicolescu, Rareș Pașca
Pivoți – Bogdan Țîbîrnă, Titus Nicoară, Sean Denison

1 comentarii On CSM CSU Oradea l-a înregimentat pe Sean Denison

  • pozitia 4 subtire rau ,titus e in scadere ,vrea numai titular si peste 30 de min., pt.10 pct . la ciuguleala sub cos,sa primeasca mingea mura-n gura, fara sut si din ce in ce mai slab in aparare.Ce va face impotriva unui 4 de 2,05 atletic si cu aruncare.Vom vedea dar nu e ok.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.