CSM Oradea a anunțat legitimarea lui Zekovic și acordul cu Reljic. Pleacă Kariniauskas!

CSM CSU Oradea a anunțat legitimările lui Dragan Zekovic și Pavle Reljic. Cei doi se vor alătura echipei bihorene în cursul zilei de miercuri (14.11). Ambii sosesc la formația campioană din postură de agenți liberi de contract.

Zekovic (31 ani, 2.09 metri, pivot, Serbia) nu a avut angajament după ce CSM București i-a reziliat unilateral contractul în urma finalizării colaborării cu Steaua București și a refuzului FR Baschet de a înscrie formația din capitală în ediția 2018/19 a Ligii Naționale. Zekovic evoluează la pozițiile 4-5 și se află la cel de-al 3-lea sezon de la revenirea în activitate. El a avut o perioadă de doi ani și jumătate de inactivitate din cauză de boală.

Prin venirea lui Zekovic, contingentul de oameni mari ai CSM CSU Oradea sporește. Aici evoluează Arturas Valeika, Sean Denison, Laci Lazar și Mihai Gavrilă. La formația bihoreană va reveni, în a 2-a jumătate a sezonului, Bogdan Țîbîrnă.

Reljic (25 ani, 1.94 metri, fundaș, Serbia) sosește din postură de agent liber. El este liber de contract după ce și-a încheiat angajamentul cu Timba Timișoara, formație care nu s-a mai înscris în Liga Națională – ediția 2018/19. Joacă la pozițiile 2-1 și se află la cel de-al 4-lea angajament în țara noastră. A avut două angajamente în perioade diferite cu Timba, respectiv una cu BC Timișoara.

Zekovic a semnat deja contractul cu formația orădeană. În schimb, Reljic are un acord verbal cu CSM CSU Oradea, urmând să parafeze înțelegerea.

Acestea vor fi primele două extra transferuri ale roș-albaștrilor. Ei s-au despărțit de Sean Barnette în luna septembrie, locul său fiind luat de Marcus Ginyard, însă mutrea s-a făcut cu trei săptămâni înaintea începerii campionatului.

Actualizare, ora 19:00

CSM CSU Oradea a anunțat că Vaidas Kariniauskas se va despărți de formația alături de care a devenit campion al României în sezonul 2017/18. El va juca ultimul meci în cursul serii de miercuri (14.11), când bihorenii primesc vizita echipei ZZ Leiden, în FIBA Europe Cup. Rămâne de văzut care va fi următoarea destinație a baschetbalistului lituanian.

Foto 1: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro
Foto 2: BC Timba Timisoara (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.