Omari Gudul se alătură Craiovei

Omari Gudul este noul jucător al SCM U Craiova. El este originar din Congo și sosește de la Ada Blois, al 2-lea eșalon din Franța. Înalt de 2.06 metri, în vârstă de 25 ani, sportivul african se află la primul angajament în România.

Gudul evoluează la pozițiile 4-5. El a jucat în NCAA între 2012 și 2016. La nivel profesionist a evoluat pentru Beroe și Levski Lukoil (Bulgaria), respectiv Joventut Badalona (Spania). Congolezul are un titlu de campion al Bulgariei, obținut în 2018.

În sezonul 2018/19, Gudul a avut 34 apariții cu medii statistice de 11.4 puncte, 5.6 recuperări, 0.8 pase decisive, 0.8 capace și 0.6 intercepții în 23.4 minute pentru 12.6 la erficiență. De asemenea, a avut procentaje de 53% la aruncările din acțiune, respectiv 68% la linia de pedeapsă.

Până la această oră s-au confirmat transferurile lui Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă și Nikolay Stoyanov. De asemenea, Porter Troupe va continua cu alb-albaștrii. În plus, pe cale neoficială se vorbește despre acorduri cu Monyea Pratt și Tyler Laser. La cârma echipei rămâne Aco Todorov.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.