Olympiacos trimite seria cu Panathinaikos în meci decisiv

Olympiacos Pireu a forțat meciul decisiv în finala campionatului Greciei la baschet masculin – ediția 2017/18. Meciul 4 al seriei cu Panathinaikos Atena s-a încheiat cu scorul de 92-76.

Formația antrenată de Giannis Sfairopoulos, condusă cu 2-1 la general, a deschis excelent partida pe care a găzduit-o. Oly s-a desprins la 48-36 în primele 20 minute de joc, însă PAO a replicat în secvența a 3-a, pentru a se apropia la 71-64 cu zece minute rămase de disputat. Gazdele au câștigat ultimul act cu 21-14, reușind astfel să trimită finala în meci decisiv.

Jamel McLean a totalizat 20 puncte, incluzând câteva reușite importante de-a lungul meciului, dar mai ales în secvența decisivă. Brian Roberts a adăugat 16 puncte, iar Giorgos Printezis a terminat cu 12 pentru învingători. Mike James a replicat cu 20 puncte, iar Matt Lojeski a încheiat cu 16 pentru verzi.

Partida a fost marcată de evenimente nedorite. În jurul arenei s-a aruncat cu un cocktail Molotov, conducerea lui Panathinakos s-a plâns de arbitraj, cu precădere de unul dintre cavalerii fluierului, dar și de comentariul de la postul TV care deține drepturile de transmisie.

Scorul general a devenit 2-2. Meciul 5, decisiv, este găzduit de Panathinaikos și se va disputa duminică (17.06).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.