Olympiacos Pireu și-a plătit datoriile către jucători

Euroleague Basketball a anunțat că Olympiacos Pireu și-a onorat obligațiile financiare față de jucători pentru sezonul 2018/19. Astfel, ancheta deschisă de compania ce păstorește Euroliga masculină s-a încheiat, sportivii primindu-și drepturile.

Pe 27 mai anul curent, Euroleague Basketball Management Control Comission (MCC) a deschis o anchetă în cazul datoriilor pe care Olympiacos Pireu le are față de proprii jucători. În cadrul comunicatului emis se menționează că MCC a monitorizat situația, iar Olympiacos Pireu și-a onorat obligațiile față de jucători.

Prin urmare, situația financiară a clubului, cel puțin prin prisma salariilor pentru jucători, a fost rezolvată. De-a lungul sezonului 2018/19 s-au consemnat mai multe situații în care jucătorii și-au manifestat frustrarea și nemulțumirea cu privire la întârzierile salariale.

Un rol extrem de important în rezolvarea fericită a situației în timp atât de scurt raportat la alte întâmplări similare l-a jucat sindicatul jucătorilor. Euroleague Players Association este un organism recunoscut de Euroleague Basketball, părțile conlucrând pentru o cât mai bună și corectă desfășurare a activității în principala competiție continentală la nivel de club.

Olympiacos Pireu a avut 15 victorii și tot atâtea înfrângeri în sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19, ocupând locul 9. A fost a 2-a oară în ultimii 14 ani când Oly a ratat calificarea în playoff-ul competiției. Această grupare a câștigat trofeul de două ori și a disputat finala de cinci ori în ultimii zece ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.