Olympiacos Pireu nu va juca în playoff-ul campionatului din Grecia

Olympiacos Pireu a luat decizia de a nu participa în playoff-ul campionatului Greciei. Formația antrenată de către David Blatt ar fi trebuit să se dueleze cu Panathinaikos Atena în sferturile de finală, partida de deschidere fiind programată pentru luni (20.05).

Decizia a fost luată de proprietarul clubului, Giorgos Aggelopoulos. Acesta a comunicat-o echipei în cursul zilei de sâmbătă (18.05). Măsura a fost anunțată după ce în dimineața aceleiași zile a avut loc o nouă ședință a ligii elene, toate propunerile lui Olympiacos fiind declinate.

Tasos Manos și Panagiotis Anastopoulos au fost delegați să oficieze la Meciul 1 al seriei dintre Panathinaikos Atena și Olympiacos Pireu. Cei din urmă au anunțat că nu se vor prezenta la niciun meci cu PAO la care sunt delegați oficiali greci.

Prin prisma acestei decizii, Olympiacos va înregistra al 2-lea eșec prin neprezentare și implicit este retrogradată în cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Greciei. Oly intenționează să iasă din campionatul elen și să se alăture Ligii Adriatice. O cerere oficială a fost depusă în acest sens, toate părțile implicate în această întrecere regională trebuind să-și dea acordul ca o echipă din afara spațiului ex-iugoslav să li se alăture.

Rămâne de văzut dacă această măsură va fi aplicată de ligă. În funcție de acest lucru se va stabili și numărul de echipe promovate, respectiv de echipe participante în următoarea ediție de campionat.

Sâmbătă (18.05) s-a desfășurat Meciul 1 în celelalte trei serii din primul tur al playoff-ului în Grecia. Iată rezultatele consemnate:

AEK Atena (1) vs Holagros (8), scor 84-62
Peristeri (2) vs Ifaistos (7), scor 84-81
Promitheas (4) vs PAOK Salonic (5), scor 81-66

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.