Olympiacos Pireu învinge pe terenul lui Real Madrid

Olympiacos Pireu a învins pe terenul lui Real Madrid, scor 80-79, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Janis Strelnieks a marcat o aruncare liberă cu 15 secunde înainte de final prin care a adus pe Olympiacos în avantaj. Madrilenii au avut ultima posesie, însă nu au reușit să arunce la coș în timp util. Arbitrii au urmărit reluările pentru a se elucida dacă faultul comis de Giorgos Printezis s-a consemnat în timpul regulamentar de joc. Ei au concluzionat că acel contact a avut loc după epuizarea timpului de joc, astfel încăt nu s-au mai acordat aruncări libere pentru Real.

Finalul partidei a fost deosebit de palpitant, ambele formații irosind șanse bune de a-și apropia victoria. Echipa lui Pablo Laso a comis multe erori la linia de pedeapsă. În schimb, cea a lui Giannis Staifopoulos a pierdut posesia mingii de mai multe ori în ultimele minute ale jocului.

Printezis a totalizat 21 puncte, 6 recuperări, Kyle Wiltjer a adăugat 12 puncte, iar Janis Strelnieks a terminat cu 11 puncte, 7 pase decisive. De notat că Vassilis Spanoulis a avut 20 minute de joc perioadă în care nu a punctat, reușind 5 pase decisive cu 5 posesii pierdute.

În replică, Luka Doncic a avut 27 puncte, însă a terminat cu 10/15 la linia de pedeapsă, acolo unde a fost imprecis inclusiv la final. Trey Thompkins a adăugat 20 puncte, 5 recuperări pentru Real Madrid.

Este o nouă victorie împotriva unui adversar de calibru, a unei contracandidate la supremație pentru Olympiacos Pireu în actuala ediție a Euroligii. Una pe parcursul căreia echipa lui Sfairopoulos a suferit și înfrângeri categorice și surprinzătoare.

Olympiacos Pireu are 15-7, împărțind locurile 2-3 cu Fenerbahce Dogus Istanbul. În schimb, Real Madrid a ajuns la 13-9, situându-se pelocul al 5-lea, la egalitate cu Zalgiris Kaunas și Khimki Moscova, ocupantele locurilor 6 și 7.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.