Olympiacos Pireu și-a completat lotul pentru sezonul 2017/18

Hollis Thompson este noul jucător al lui Olympiacos Pireu. Înalt de 2.03 metri și în vârstă de 26 ani, Thompson este jucător de poziția 4. Acesta ste al 6-la străin și ultimul transfer perfectat de greci în această vară.

De-a lungul carierei, Thompson a jucat în NBA pentru Philadelphia și New Orleans. El a jucat 265 meciuri, fiind titularizat de 90 ori și are medii pe carieră de 7.7 puncte cu 3.1 recuperări. Hollis a avut procentaj de 39% la aruncările de trei punce în NBA.

Ultima dată, Thompson a jucat în NBDL, pentru Austin, având medii de 14.4 puncte și 4.8 recuperări pe meci.

Este primul angajament al lui Hollis Thompson în Europa. Prin urmare, el va debuta la nivel de Euroligă în sezonul 2017/18.

Celelalte transferuri perfectate de Olympiacos Pireu în această vară sunt: Jamel McLean, Kim Tillie, Georgios Bogris, Janis Strelnieks, respectiv Brian Roberts. De asemenea, au fost prelungite contractele lui Georgios Printezis și Vangelis Mantzaris.

Lotul lui Olympiacos Pireu cuprinde 14 jucători. Acesta cuprinde următorii sportivi:

Fundași – Vassilis Spanoulis, Vangelis Mantzaris, Vassilis Tliopoulos, Brian Roberts, Janis Strelnieks
Extreme – Ioannis Papapetrou, Dinitris Agravanis, Georgios Printezis, Kostas Papanikolaou, Hollis Thompson, Jamel McLean
Pivoți – Nikola Milutinov, Georgios Bogris, Kim Tillie

De notat că Milutinov este singurul străin păstrat din echipa care s-a calificat în finala Euroligii 2017.

Așadar, Olympiacos are 14 jucători sub contract. Opt sunt autohtoni. Trei sunt nord-ameriani. Lotul cuprinde câte un leton, sârb și francez. Efectivul nu ar trebuie să mai sufere modificări, însă nu pot fi excluse eventualele nedorite accidentări grave, ce ar conduce la absențe de durată, caz în care vor apărea noi transferuri.

Giannis Sfairopoulos a fost confirmat în funcția de antrenor principal al echipei din portul Pireu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.