Olympiacos Pireu anunță măsuri radicale

Spectacolul continuă în Grecia. În prima zi după retragerea de pe teren la semifinala de Cupa Greciei – ediția 2018/19, Olympiacos Pireu a emis un comunicat oficial extrem de ofensiv.

Iată conținutul acestuia:

„Anunțăm că:

Începând de acum echipa noastră nu va mai juca în competițiile interne împotriva lui Panathinaikos Atena dacă meciurile vor fi oficiate de arbitri greci. Vom accepta să jucăm numai în condițiile unui arbitraj asirugat în totalitate de străini.

Începând din acest moment, echipa noastră nu va disputa niciun meci în competițiile interne dacă va fi delegat să arbitreze oricare din următorii arbitri: Anastopoulos, Manos și Panagiotou, brigada delegată să oficieze la meciul de aseară.

Solicităm autorităților să investigheze detaliat motivele pentru colapsul pariului pentru o posibilă victorie a lui Panathinaikos la meciul de aseară. Potrivit informațiilor noastre acest lucru s-a întâmplat imediat după anunțul brigăzii de arbitri care urma să oficieze la amintitul meci.

Începând de acum, accesul lui Dimitris Giannakopoulos (n.r. proprietarul lui Panathinaikos Atena) în Peace and Friendship Stadium va fi interzis.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.