Olympiacos Pireu a suferit un eșec important în Insulele Canare

Olympiacos Pireu a suferit un eșec dureros în etapa a 28-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. La 48 ore după strălucitorul succes obținut în compania lui Bayern Munchen, echipa antrenată de către David Blatt a fost depășită fără drept de apel pe terenul lui Herbalife Gran Canaria. Rezultatul final a fost de 90-67.

Partida a fost controlată în permanență de iberici. Aceștia s-au desprins la 19-16 în primul sfert, respectiv 40-30 la jumătatea confruntării. A urmat un parțial de 29-16 în sfertul al 3-lea, grație căruia Gran Canaria s-a detașat în învingătoare. Ultimul act nu a adus schimbarea.

Marcus Eriksson a totalizat 24 puncte, incluzând șase coșuri de trei puncte. Siim-Sander Vene a adăugat 14 puncte, DJ Strawberry a terminat cu 13 puncte, iar Jacob Wiley a avut 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Briante Weber a reușit 13 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, 3 pase decisive, dar și șapte posesii pierdute, iar Axel Toupane a totalizat 12 puncte pentru Olympiacos.

Clevin Hannah, jucător ce a debutat în România și care evoluează la nivel de Euroligă. Foto: www.euroleague.net

De notat că pentru Gran Canaria a jucat Clevin Hannah. Acesta a debutat la nivel profesionist în România, alături de BC Miercurea Ciuc. În 16 minute de joc, fundașul american a contabilizat 7 puncte și 5 pase decisive pentru formația învingătoare.

Grecii au jucat și de această dată fără Vassilis Spanoulis și Janis Strelnieks. Ambii sunt accidentați și nu vor mai juca, probabil, în sezonul regulat.

Olympiacos Pireu are 14-14 la general și suferă un eșec care o poate îndepărta de locurile de playoff. Grecii sunt în luptă directă cu Baskonia, Panathinaikos și Milano pentru ultimele trei locuri de playoff.

În schimb, Gran Canaria bifează cea de-a 2-a victorie consecutivă și ajunge la 8-20, bilanț cu care se situează pe locul al 14-lea în clasament.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.