Olympiacos Pireu a anunțat legitimarea lui Briante Weber

Olympiacos Pireu a oficializat legitimarea americanului Briante Weber. Acesta se află la primul contact cu baschetul european. În vârstă de 26 ani, el sosește din G-League.

Înalt de 1.92 metri, Weber este fundaș. În acest sezon a jucat pentru Sioux Falls Skyforce, unde a avut medii statistice de 15.1 puncte, 6.2 pase decisive și 4.5 recuperări, respectiv un procentaj de 43% la aruncările de trei puncte.

Cariera profesionistă a lui Weber a demarat în 2015. De-a lungul celor trei ani și jumătate de la absolvirea studiilor universitare, Briante a jucat pentru Memphis, Golden State, Charlotte și Houston în NBA, respectiv Rio Grande Valley și amintita Sioux Falls în G-League.

În 40 meciuri jucate în NBA, Weber are medii de 3 puncte, 1.7 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.8 intercepții în 12.3 minute pe partidă. El a bifat două prezențe în playoff-ul NBA.

Olympiacos nu a anunțat detaliile înțelegerii cu Weber. Eurohoops.net susține că cel mai probabil este vorba despre un contract pe actualul sezon cu opțiune din partea clubului pentru sezonul 2019/20.

În altă ordine de idei, Olympiacos a reușit să-i recupereze pe Nikola Milutinov și Kostas Papanikolaou pentru a face deplasarea cu echipa la Tel-Aviv. Gruparea elenă se duelează cu Maccabi în etapa a 22-a din sezonul regulat al Euroligii, într-un meci în care o bună parte a jucătorilor lui Oly se vor duela cu fostul lor antrenor, Ioannis Sfairopoulos.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.