Olympiacos Pireu a anunțat că nu se va prezenta la derby-ul cu Panathinaikos Atena din 17 martie, deoarece a fost delegată o brigadă elenă de arbitri

Olympiacos Pireu a anunțat pe cale oficială, emițând un comunicat pe site-ul oficial, că nu se va prezenta la meciul cu Panathinaikos Atena din cadrul etapei a 19-a în sezonul regulat al campionatului Greciei la baschet masculin – ediția 2018/19. Motivul neprezentării constă în faptul că a fost delegată o brigadă de arbitri alcătuită din greci, contrar solicitărilor clubului amintit.

Reamintim că Olympiacos nu a disputat repriza a 2-a a meciului cu Panathinaikos Atena din semifinalele Cupei Greciei, în urmă cu aproximativ o lună. Formația alb-roșie a invocat arbitrajul în acel joc, dar și în celelalte confruntări cu marea rivală din competițiile interne. În cadrul unui comunicat emis după acel meci, Olympiacos Pireu a anunțat că nu va lua parte la niciun meci în care sunt delegați arbitrii care au oficiat la amintita semifinală de cupă, respectiv la niciun derby cu Panathinaikos la care este delegat orice arbitru grec.

De altfel, Olympiacos Pireu a fost depunctată pentru decizia de a nu onora competiția și de a se retrage la pauza semifinalei de Cupa Greciei.

Comunicatul prin care se anunță neprezentarea la meciul cu Panathinaikos, programat pentru duminică (17.03), include și mențiunea că nu se vor pune bilete în vânzare la acest meci. Un indiciu cât se poate de clar cu privire la faptul că suporterii nu sunt așteptați la Piece and Friendship Stadium din moment ce echipa gazdă nu se va prezenta la meci.

Citiți și

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.