Olympiacos, Brose și Valencia câștigă pe teren propriu

Olympiacos Pireu s-a revanșat pentru eșecul zdrobitor suferit etapa trecută în Țara Bascilor. Formația antrenată de către Giannis Sfairopoulos a învins pe Maccabi Tel-Aviv, scor 94-64. Meciul contând pentru etapa a 18-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18 a fost transmis în direct la DigiSport.

Jocul a fost controlat în totalitate de eleni. Aceștia au marcat cu generozitate în prima repriză, desprinzându-se la 53-40. Diferența a continuat să crească, Olympiacos reușind să mențină același nivel de joc în ambele faze până la final, în condițiile în care niciun jucător nu a bifat mai mult de 23 minute și toți jucătorii înscriși pe foaia oficială au bifat cel puțin cinci minute de joc.

Vassilis Spanoulis a totalizat 13 puncte, 7 pase decisive, Jamel McLean și Nikola Milutinov au avut câte 12 puncte, iar Ioannis Papapetrou a terminat cu 11 puncte pentru învingători. În replică, Pierre Jackson a reușit 13 puncte, iar Alex Tyus a adăugat 10 puncte, 4 recuperări.

Olympiacos are 13-5 la general după acest succes. În schimb, Maccabi a ajuns la 9-9.

Brose Baskets Bamberg s-a impus în duelul cu Zalgiris Kaunas, scor 93-86. Jocul a demarat favorabil balticilor, care s-au desprins la șapte lungimi până la jumătatea confruntării. Un parțial de 27-17, consemnat în sfertul al 3-lea și cele 56 puncte marcate de campioana Germaniei în repriza secundă au schimbat situația și au decis soarta meciului.

Augustine Rubit a reușit 22 puncte, 7 recuperări, Daniel Hackett a adăugat 16 puncte, 3 pase decisive, iar Dejan Musli a bifat 14 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive în contul învingătorilor. Aaron White a replicat cu 23 puncte, 8 recuperări, Aturas Milaknis a avut șase reușite de pe semicerc pentru un total de 18 puncte, iar Vasilije Micic a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări pentru Zalgiris.

Brose ajunge la 7-11, iar Zalgiris are 11-7 după această partidă.

Valencia Basket a învins pe FC Barcelona, scor 81-76. Învingătorii au dominat la recuperare (46-24, cu 17-7 la cele ofensive).

Bojan Dubljevic a reușit 19 puncte, 7 recuperări, Rafa Martinez a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Aaron Doornekamp a terminat cu 12 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Poerre Oriola a reușit 15 puncte, iar Thomas Heurtel a totalizat 14 puncte, 10 pase decisive.

Ambele echipe au 6-12 la general după acest meci.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.