Olympiacos administrează prima înfrângere stagională lui Panathinaikos în campionatul Greciei

Olympiacos Pireu a reușit break-ul în deschiderea finalei campionatului din Grecia. Formația antrenati de Giannis Sfairopoulos a învins pe terenul rivalei, Panathinaikos Atena, scor 75-65.

Verzii s-au desprins la zece lungimi pe parcursul primei reprize, scor 29-19, însă oaspeții au revenit rapid pe tabela de marcaj. Olympiacos a încheiat sfertul al 2-lea cu un parțial de 16-3 pentru a intra la vestiare în avantaj, scor 35-32. Ecartul de trei puncte în favoarea lui Oly s-a menținut la intrarea în secvența decisivă. Aceasta a fost adjudecată de vizitatori cu 23-16.

Kostas Papanikolaou a totalizat 14 puncte, Brian Roberts a adăugat 12 puncte, iar Vangelis Mantzaris a totalizat 11 puncte. Cel din urmă a avut câteva reușite importante în sfertul 4, atunci când Janis Strelnieks și Jamel McLean au avut contribuții notabile. În replică, Mike James a reușit 23 puncte.

Acesta este primul meci pierdut de Panathinaikos Atena în ediția 2017/18 a campionatului elen. Verzii au avut 26-0 în sezonul regulat și 5-0 în playoff. Primul eșec stagional vine chiar la OAKA, în fața unei asistențe consistente și extrem de vocale.

De notat că Olympiacos Pireu vine după unul dintre cele mai modeste sezoane în competiția internă. A pierdut patru partide în sezonul regulat, iar în playoff a avut cel puțin un meci cu mari emoții atât în sferturile de finală, cât și în semifinale.

Scorul general este de 1-0 cu break pentru Olympiacos. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.