Oklahoma City Thunder se desparte de Carmelo Anthony

Oklahoma City Thunder se despart de Carmelo Anthony. Informația nu a fost anunțată încă pe cale oficială, fiind anunțată de către jurnalistul ESPN, Adrian Wojnarowski.

Măsura vine la scurt timp după ce Thunder au decis să-i ofere lui Jerani Grant un contract pe trei ani în valore totală de 27 milioane dolari. Oklahoma City îl consideră pe jucătorul în vârstă de 24 ani o piesă mai utilă în defensivă și un jucător mai rapid, ale cărui calități pot reprezenta un avantaj pe un stil de joc mai accelerat.

Thunder au ajuns la suma de 300 milioane dolari pe care trebuie să o achite sub formă de salarii și taxe, astfel încât vor renunța la Melo pentru a mai elibera din plafonul salarial. Anthony are un salariu de aproape 28 milioane dolari în sezonul 2018/19.

Anthony a avut opțiunea să iasă din contract, însă a luat decizia de a rămâne în acesta. Actualul angajament ar trebui să expire vara viitoare, când ar urma să fie agent liber. De notat că din punct de vedere pur baschetbalistic, Carmelo a fost nemulțumit de rolul avut în echipă alături de Russell Westbrook și Paul George. În plus, nici OKC nu a fost încântată de prestațiile lui Anthony.

Se pare că OKC și-ar dori un transfer al lui Anthony, însă este puțin probabil ca vreo echipă să-l dorească în condițiile actuale. Prin urmare, Melo va deveni agent liber și va beneficia de compensație din partea echipei amintite.

Dacă va rezilia contractul lui Carmelo Anthony, OKC Thunder va coborî la capitolul taxă de lux de la 150 milioane dolari la doar 60.

Citiți și

OKC Thunder ajunge spre 300 milioane dolari de plată pe salarii și taxe în sezonul 2018/19

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.