OKC Thunder au reziliat contractul lui Alex Abrines

Oklahoma City Thunder i-a reziliat contractul lui Alex Abrines. Spaniolul devine astfel liber de contract, după aproape trei sezoane alături de gruparea din NBA. În vârstă de 25 ani, baschetbalistul iberic se confruntă cu probleme personale.

Înalt de 1.98 metri, jucător de pozițiile 2-3, Abrines a bifat 31 prezențe în actualul sezon, însă nu a mai jucat revent. El a avut medii statistice de 5.3 puncte și 1.5 recuperări pe partidă în sezonul 2018/19. În total, are 174 meciuri jucate în NBA, toate pentru OKC, cu medii de 5.3 puncte, 1.4 recuperări și 0.5 pase decisive în 16.0 minute pe partidă.

Cariera profesionistă a lui Abrines a demarat în anul 2011, imediat după ce a încheiat junioratul. El a bifat un sezon alături de Unicaja Malaga, după care a jucat patru sezoane alături de FC Barcelona. A fost ales cu opțiunea a 32-a în NBA Draft 2013 de Thunder, formație căreia i s-a alăturat trei ani mai târziu.

Abrines se confruntă cu o problemă personală. Nu se cunoaște de ce natură este, însă el nu va semna un angajament cu o altă echipă până la rezolvarea acesteia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.