Ognjen Kuzmic se întoarce la Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad a anunțat legitimarea lui Ognjen Kuzmic. Pivotul înalt de 2.13 metri, în vârstă de 29 ani, a semnat un contract pe doi ani cu campioana Serbiei.

Kuzmic sosește de la Real Madrid, unde a petrecut ultimii doi ani. El a avut două sezoane de coșmar în capitala Spaniei, suferind mai multe accidentări ce l-au ținut departe de teren în aproape întreaga perioadă petrecută sub comanda lui Pablo Laso.

În cele două sezoane alături de madrileni, Kuzmic a bifat doar șapte prezențe în Euroliga masculină. Anterior, pivorul cu origini bosniace a jucat câte un sezon pentru Panathinaikos Atena și unul pentru Steaua Roșie Belgrad în competiția supremă.

De asemenea, Kuzmic are două sezoane în NBA și G-League. Anterior experienței americane, Ognjen a jucat în Finlanda, spațiul ex-iugoslav și Spania.

Se pare că Steaua Roșie Belgrad îl va readuce și pe Charles Jenkins. Jucătorul în vârstă de 30 ani a petrecut ultimii doi ani alături de Khimki Moscova. Jenkins a mai jucat pentru belgrădeni între 2013 și 2015, respectiv în sezonul 2016/17.

Reamintim că Steaua Roșie Belgrad a oficializat deja transferul lui Derrick Brown. În plus, deținătoarea Ligii Adriatice va continua colaborarea cu următorii jucători: Borisa Simanic, Marko Pavicevic, Billy Baron, Branko Lazic, Filip Covic, Mouhammed Faye, respectiv Stratos Perperoglou. Antrenorul echipei a fost confirmat, Milan Tomic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.