Obradovic refuză să-i strângă mâna lui Ataman în cel mai recent episod al conflictului dintre cei doi antrenori

Turneul final al Cupei Turciei2018 a demarat cu o fază antologică. Meciul dintre Fenerbahce Dogus și Anadolu Efes, din cadrul Final 8-ului, a cuprins o întâmplare urmărită și surprinsă în imagini de cei prezenți la eveniment.

Concret, este vorba despre decizia lui Zeljko Obradovic de a nu îi strânge mâna lui Ergin Ataman înaintea începerii meciului dintre cele două reprezentante ale Turciei în Euroliga masculină. Tehnicianul sârb i-a răspuns în acest fel lui Ataman pentru refuzul acestuia de a da mâna la confruntarea directă din campionatul Turciei.

Atunci, Ataman a încercat „să-i bată” obrazul omologului său pentru decizia acestuia de a le cere elevilor săi să atace coșul la capătul unui meci în care diferența este de peste 20 puncte înaintea ultimei faze de joc. Ulterior, același Ataman a lansat un atac virulent la adresa lui Obradovic ca urmare a celor întâmplate cu căpitanul echipei naționale a Turciei, Melih Mahmutoglou, lovit peste față de către antrenorul Obradovic, la echipa de club.

Decizia lui Obradovic de a nu strânge mâna omologului său a fost prefațată la conferința de presă premergătoare meciului de la turneul final de Cupa Turciei. Puteți citi AICI despre acest lucru.

Fener câștigă derby-ul cu Efes, însă Ataman refuză să dea mâna cu Obradovic

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.