Oaspeții câștigă în Liga Națională după 15 zile și 14 meciuri

Victoria repurtată de Dinamo București la Târgu-Jiu, scor 96-93, în fieful Energiei, într-un meci din cadrul etapei a 15-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16 a fost prima în deplasare după mai bine de două săptămâni în această competiție.

Formația din capitală a câștigat după două reprize de prelungiri, adică după 50 minute de joc efectiv. Prin acest rezultat se întrerupe o serie de 14 meciuri în care gazdele s-au impus.

Precedenta victorie în deplasare s-a consemnat pe 12 decembrie. Atunci Steaua CSM EximBank București a câștigat la Oradea, scor 79-77. Respectiva partidă a făcut parte din programul etapei a 12-a în sezonul regulat.

Interesant este că în etapa a 12-a s-au consemnat patru victorii pentru oaspeți. Ulterior, în cadrul etapelor a 13-a și a 14-a, nu s-a mai consemnat nicio victorie pentru viziatori. De asemenea, primele trei meciuri ale rundei a 15-a s-au încheiat tot cu victoria amfitrionilor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.