Oaspeți de seamă la Cluj-Napoca pe 14-15 septembrie 2019

U-BT Cluj-Napoca va găzdui un puternic turneu internațional de pregătire, pe 14-15 septembrie anul curent. BT Arena va primi oaspeți de seamă, precum Partizan Belgrad, Fenerbahce Beko Istanbul și Mornar Bar.

Anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului eurohoops.net. De notat că, în special Fener, dar și celelalte echipe, vor fi lipsite de jucători importanți, angrenați în cadrul FIBA Basketball World Cup 2019.

Așadar, U-BT Cluj-Napoca va avea noi oaspeți de seamă. În urmă cu un an, formația de pe Someș și-a prezentat lotul de jucători cu ocazia unei partide de gală în compania lui Panathinaikos Atena. În acest an alte două foste câștigătoare ale Euroligii vor fi prezente la BT Arena.

De notat că noul antrenor principal al lui U-BT Cluj-Napoca estre Dusko Vujosevic. Acesta a lucrat la Partizan Belgrad, club la care a activat și Zeljko Obradovic, antrenorul lui Fenerbahce Istanbul.

Reamintim că în 2017, Cluj-Napoca a găzduit 15 meciuri de la EuroBasket, în cadrul cărora au evoluat 11 jucători din NBA și un număr important de baschetbaliști angrenați în Euroliga masculină. Așadar, pentru a 3-a oară consecutiv, luna septembrie aduce oaspeți de seamă pe malul Someșului.

Ca o concluzie, după ce l-a adus pe unul dintre cei mai importanți antrenori din baschetul european în ceea ce privește lansarea jucătorilor, în persoana lui Dusko Vujosevic, U-BT Cluj-Napoca îl aduce și pe cel mai titrat antrenor din istoria baschetului european, Zeljko Obradovic, în calitate de oaspete.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.