O victorie și un eșec pentru naționala U16 feminin în jocurile cu Israel

u16

Echipa națională U16 feminin a României a întâlnit formația similară a Israelului în două partide de verificare. Acestea au avut loc la Arena de Baschet din București în cursul zilelor de miercuri (02.07) și joi (03.07). Cele două echipe și-au împărțit victoriile.

Partida desfășurată miercuri (02.07), a fost adjudecate de formația din țara sfântă cu scorul de 51-49. Pe sferturi: 15-19, 16-10, 10-12, 10-8.

Principalele remarcate din echipa lui Mădălin Piperea, Alexandru Șerban și Alexandra Cutaș au fost: Podar – 13 puncte, Crețu – 13 puncte, 7 recuperări, Serrieh – 8 puncte, 7 recuperări, Dinu – 6 puncte, 7 recuperări. De cealaltă parte, Yizchaki și Abergel au avut câte 9 puncte fiecare.

În cea de-a 2-a confruntare, România s-a impus la limită, scor 53-52. Pe sferturi: 10-17, 14-6, 13-12, 16-17.

Crețu a avut 14 puncte, 4 recuoerări, Podar a adăugat 8 puncte, Nini a terminat cu 6 puncte, iar Enache cu 6 puncte și 5 recuperări. În replică, Saar a avut 16 puncte.

În continuare, echipa națională U16 feminin a României are programate două partide de verificare în compania Bulgariei, în deplasare. Acestea se vor disputa în perioada 7-9 iulie. Ulterior, lotul tricolor se deplasează la Cluj, unde are programate două jocuri de verificare în compania Ungariei.

România participă la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, programat a se desfășura la Tallin, Estonia, între 31 iulie și 10 august. Compatrioatele noastre au fost repartizate în Grupa A, alături de Polonia, Finlanda și Irlanda.

Informații preluate de pe site-ul frbaschet.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.